Звернення Зеленського до Верховної Ради (відео онлайн)

Звернення Зеленського до Верховної Ради (відео онлайн)
Звернення стосуватиметься внутрішнього та зовнішнього становища України.

Про звернення Президента України Володимира Зеленського з посланням до Верховної Ради України стало відомо з порядку денного. 

Виступ Зеленського розпочнеться о 10:00 та стосуватиметься внутрішнього та зовнішнього становища України.

Після цього парламентарії висловлять свої оголошення, заяви, повідомлення та пропозиції.

Відповідно до статті 106 Конституції України, щороку Президент звертається до Верховної Ради із посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, ухвалені ним відповідно до конституційних повноважень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Законопроєкт про економічний паспорт українця та інші тези Зеленського: оновлено (відео) Законопроєкт про економічний паспорт українця та інші тези Зеленського: оновлено (відео)
Звернення Президента стосується внутрішнього та зовнішнього становища України.
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео) Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео)
"Українські заробітчани - це інвестор номер 1 в економіку України, вони мають повне право впливати на стан справ у державі", - заявив Притула.
Loading...
Load next