Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки

Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки
Міністерство внутрішніх справ України категорично спростовує заяву Державного прикордонного комітету Білорусі про те, що український військовий вертоліт Мі-8 нібито порушив державний кордон Білорусі.

Міністерство оборони Білорусі викликало військового аташе України через ніби порушення кордону Білорусі. Про це йдеться на сайті Міноборони Білорусі.

Зазначається, що дипломата викликали у департамент міжнародного військового співробітництва, аргументуючи це «частими порушеннями кордону Білорусі зі сторони України».

Причиною цього став інцидент, який відбувся 4 грудня. У Білорусі зазначили, що цього дня в районі села Нова Рудня було зафіксовано незаконний перетин кордону українським вертольотом.

Вони повідомили, що українська сторона не хоче проводити діалог щодо вирішення спірних питань. 

Додамо, білоруську владу обурює те, що наразі проводиться спецоперація "Полісся", яку українські прикордонники проводять біля кордону у Київській області. 

Нагадаємо, раніше у Державній прикордонній службі України (ДПСУ) спростували порушення кордону з Білоруссю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву 5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву
Тим часом, в Україну прибула третя партія військової допомоги США.
"Україна готується до різних сценаріїв розвитку ситуації на польсько-білоруському кордоні", - Олексій Данілов "Україна готується до різних сценаріїв розвитку ситуації на польсько-білоруському кордоні", - Олексій Данілов
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів у м. Луцьк нараду з керівниками міністерств і відомств, правоохоронних органів і військових формувань, головами Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської обласних державних адміністрацій.
Диктаторська пропаганда влаштувала "шоу": Лукашенко приїхав на кордон до мігрантів Диктаторська пропаганда влаштувала "шоу": Лукашенко приїхав на кордон до мігрантів
Олександр Лукашенко відвідав табір біженців на кордоні Білорусі та Польщі.
Loading...
Load next