"Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео)

"Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео)
Мова йде про звинувачення Мінська з приводу українського безпілотника.

Посол України Ігор Кизим назвав пропагандисткою кореспондента держтелеканалу Білорусь-1. Так він відреагував на її питання щодо безпілотника, примусово посадженого білоруськими військовими 24 січня. Про це повідомляє НВ.

Нагадаємо, що режим Олександра Лукашенка заявив, що БПЛА нібито залетів з території України для «незаконної розвідки діяльності над військовим полігоном Брестський».

Своєю чергою журналісти The Insider з’ясували, що йдеться не про Spectator M1 українського виробництва, як стверджувалося, а про російський Орлан з деякими модифікаціями.

Варто зазначити, що Кизим відмовився коментувати фейк білоруської пропаганди, пославшись на те, що не вважає кореспондентку Білорусь — 1 журналісткою.

Важко (вас — ред.) назвати кореспондентом… Ви пропагандист, мені здається, не більше. Шумете тому що багато, — заявив він, після чого зачинив перед нею двері автомобіля та поїхав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком "Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком
Депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство.
Loading...
Load next