Мер Полтави Мамай потрапив до бази "Миротворця": слова про "братовбивчу війну" на Донбасі почули "зверху"

Мер Полтави Мамай потрапив до бази "Миротворця": слова про "братовбивчу війну" на Донбасі почули "зверху"
Міського голову Полтави Олександра Мамая внесли до бази «Миротворця» за висловлювання про «братовбивчу війну» на Сході України в ефірі на телебаченні.

4 грудня Олександр Мамай у програмі телеканалу «НАШ» заявив:

На території України воюють «наддержави» – США та Росія. Йде брат йде на брата.

Вже 5 грудня він потрапив до бази сайту "Миротворець".

Пособник терористів і російських окупантів. Поширення кремлівської пропаганди. Участь в актах гуманітарної агресії проти України. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України, — формулюється на сайті причина внесення мера до бази. 

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України
Від 15 до 25 тисяч військових зосередила Російська Федерація на окупованій території у Криму й поблизу східних українських кордонів.
Loading...
Load next