Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму

Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму
В’їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію та виїзд з неї допускаються лише за спеціальним дозволом через контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Співробітники Державної прикордонної служби України на 3 роки заборонили в'їзд в країну прибулим з Туреччини двом громадянам Російської Федерації, які незаконно відвідували тимчасово окупований Крим. Повідомляє Державна прикордонна служба України у Facebook.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які незаконно відвідують тимчасово окуповані території України.

Двох таких іноземців, чоловіка та жінку – громадян РФ, виявили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" в одному зі столичних аеропортів. Вони прибули до Києва рейсом зі Стамбула, - пише Державна прикордонна служба України.

Під час оформлення та необхідних заходів контролю прикордонники встановили, що іноземці порушували порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму, зокрема відвідуючи фестивалі, що проводилися на півострові в різні роки.

Також було встановлено, що жінка є російською виконавицею пісень, а чоловік пов'язаний з організацією та забезпеченням виступів співаків, - зазначили у відомстві.

В Україну іноземці планували потрапити на проведення концерту. За порушення норм українського законодавства росіянам відмовлено в перетині кордону і заборонено в'їзд на три роки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський" "Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський"
Раніше лідер цієї ж політичної сили Тіно Хрупалла заявив, що Росія окупувала Кримський півострів у 2014 році.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Loading...
Load next