"Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський"

"Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський"
Раніше лідер цієї ж політичної сили Тіно Хрупалла заявив, що Росія окупувала Кримський півострів у 2014 році.

Політик з Німеччини Бернд Бауманн заявив, що Крим — "фактично та історично російський". Він навіть висловив бажання, аби питання приналежності півострова "врегулювали". Про це повідомляє Ad Hoc News.

Зазначається, що німецький політик, який представляє партію "Альтернатива для Німеччини", вирішив прокоментувати приналежність Кримського півострова.

Бернд Бауман заявив, що Крим "фактично є територією Росії". Він додав, що "історично ця територія також належить Росії". А тоді пішов ще далі, наголосивши, що визнання цього нібито "допомогло б знизити напруженість між Росією та Україною".

Це було б хорошим частковим результатом, якби це врегулювали, — сказав Бауман.

Варто зауважити, раніше лідер цієї ж політичної сили Тіно Хрупалла заявив, що Росія окупувала Кримський півострів у 2014 році. Але порадив "звикнути до факту, що Москва вже точно не віддасть Крим назад".

Нагадаємо, раніше Резніков заявив, що Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
Loading...
Load next