Зеленський призначив нових послів у п'яти країнах

Зеленський призначив нових послів у п'яти країнах
Нові посли України тепер будуть у Сербії, Нідерландах, В'єтнамі, Брунеї Даруссаламі та Мальті. 

Відповідні укази №643/2021 - №647/2021 опубліковані на сайті Президента України, пише Укрінформ.

Згідно з документами послом України в Республіці Сербія призначено Володимира Толкача. Попередньо з цієї посади було звільнено Олександра Александровича (указ №641/2021).

Також Президент призначив послом у Королівстві Нідерланди Максима Кононенка.

Олександр Гаман став послом у Соціалістичній Республіці В'єтнам. Відомо, що раніше його звільнили з посади Представника України при Організації Чорноморського Економічного Співробітництва за сумісництвом (указ №642/2021).

Крім того, за сумісництвом глава держави призначив посла в Італії Ярослава Мельника послом у Республіці Мальта, а посла в Сингапурі Катерину Зеленкопослом у Брунеї Даруссаламі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Україні потрібно допомогти важким озброєнням, – прем'єр-міністр Нідерландів (відео) Україні потрібно допомогти важким озброєнням, – прем'єр-міністр Нідерландів (відео)
За словами Марка Рютте, Нідерланди продовжать надавати нашій країні військову допомогу, зокрема сучасну зброю й техніку.
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Loading...
Load next