Зеленський у США провів зустріч із президентом В’єтнаму

Зеленський у США провів зустріч із президентом В’єтнаму

Президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч з президентом В’єтнаму То Ламом.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі.

У Нью-Йорку зустрівся з Президентом В’єтнаму То Ламом. Говорили про розвиток двосторонніх відносин і збільшення товарообігу між нашими державами, зокрема в аграрній промисловості, - розповів Зеленський за підсумком зустрічі.

Він також подякував В’єтнаму за гуманітарну підтримку та готовність долучитися до відновлення України після війни.

Нагадаємо, «Українське на полицях Херсонщини». Активісти запустили збір україномовних книг для деокупованої громади

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США
Окрім зустрічі з очільником Білого дому, Зеленський завітає до Вашингтона, Чикаго та Сан-Франциско. Зокрема, у Чикаго український президент зустрінеться з українською діаспорою.
Відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН у США: Зеленський провів переговори з главою Єврокомісії (відео) Відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН у США: Зеленський провів переговори з главою Єврокомісії (відео)
Щорічні загальні дебати розпочалися 21 вересня й триватимуть до 27 вересня. Виступ президента України заплановано на сьогодні, 22 вересня.
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Loading...
Load next