Росія опублікувала власний варіант договору зі США і НАТО про гарантії безпеки

Росія опублікувала власний варіант договору зі США і НАТО про гарантії безпеки
Позиція Росії залишається незмінною – країна готова до розвитку відносин із НАТО на основі рівноправності з метою зміцнення загальної безпеки у євроатлантичному регіоні. При цьому глибина та зміст таких відносин залежатимуть від зустрічної готовності альянсу враховувати законні інтереси Росії.

Росія опублікувала статтю про питання двосторонніх відносин Росії з іноземними державами та регіональними об'єднаннями. Опублікував у себе на Telegram-каналі Олексій Гончаров.

  • НАТО зобов'язується виключити подальше розширення та приєднання України до альянсу;
  • Росія та НАТО підтверджують, що вони не розглядають один одного як противники;
  • НАТО відмовляється від будь-якої військової діяльності в Україні, Східній Європі, Закавказзі, Центральній Азії;
  • НАТО не розміщує додаткових військових та озброєнь за межами країн, у яких вони були на травень 1997 (до приєднання до альянсу країн Східної Європи).


Що я думаю з цього приводу? Росія може роздрукувати цей договір та повісити на гачок у вбиральні Кремля. Щоб Путін міг використати його замість туалетного паперу, - написав Олексій Гончаренко.
 

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО
Президент США Джо Байден сказав президенту Росії Володимиру Путіну, що в разі вторгнення РФ в Україну, Сполучені штаті зміцнять східний фланг НАТО, а також нададуть Києву більше військової допомоги.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next