Медведчука залишили під домашнім арештом

Медведчука залишили під домашнім арештом
Київський апелляційний суд залишив Віктора Медведчука під домашнім арештом у справі про постачання вугілля з окупованого Донбасу.

Як повідомили у пресслужбі суду, ухвалу судді Печерського райсуду Києва від 12 жовтня було залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту та прокуратури — без задоволення.

Апеляцію мали розглянути ще 6 грудня, але тоді суд перенесли через неявку нардепа до суду.

За словами сторони захисту, Медведчук не отримав повістки про виклик до Апеляційного суду Києва.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.
Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео) Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео)
На відео та фото, розміщених очевидцями в соцмережах, видно, що зеленка, зокрема, потрапила на обличчя та зуби експрезидента.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next