Як завжди на власних умовах: Росія запропонувала США двосторонні переговори

Як завжди на власних умовах: Росія запропонувала США двосторонні переговори
Росія готова до переговорів зі Сполученими Штатами Америки щодо гарантій безпеки, проте виключно на двосторонній основі.

Російська Федерація пропонує США переговори щодо гарантій безпеки. Але виключно на двосторонній основі, бо залучення інших країн начебто позбавить їх сенсу.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на заяву заступника міністра закордонних справ РФ Сергія Рябкова в коментарі для ТАСС.

Ми пропонуємо переговори на двосторонній основі зі США. Якщо залучати до них інші країни, ми просто втопимо це все в дебатах і словоблудії. Сподіваюся, що американці не недооцінюють те, наскільки все змінилося, — і не на краще. І поки, на жаль, немає ознак, що вони готові відмовитися від власних шаблонів", - сказав Рябков.

За словами Міністра, Вашингтон все ще не готовий відмовитися від своїх шаблонів, щоб поліпшити ситуацію у відносинах з РФ.

Нагадаємо, раніше Росія опублікувала власний варіант договору зі США і НАТО про гарантії безпеки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман
Крім того, РФ ні не погодилась, ні не відмовилась від наступного раунду переговорів із НАТО.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Зустріч США та РФ не матиме сенсу без участі Євросоюзу, — Боррель Зустріч США та РФ не матиме сенсу без участі Євросоюзу, — Боррель
Дипломат підтвердив рішучість щодо участі ЄС у переговорах на тлі кризи біля кордонів України та Росії.
Loading...
Load next