Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави

Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави
Він підкреслив, що наразі в медіа стало дуже багато Дмитра Гордона.

Медіаексперт Олексій Мустафін вважає, що наступним президентом України з великою імовірністю буде або відома людина-неполітик, або чинний президент Володимир Зеленський.  Про це він сказав в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

Зазначається, що на питання, чи є шанси перемогти у теперішніх політиків, Мустафін відповів: "З тих, хто поводить себе як звичайний український політик — ні в кого". 

Водночас, на його думку, у розкрученої медійної персони "дуже великі шанси".

Бо такий запит у суспільстві є. І це запит насправді не стільки на нові обличчя, а на інші, — зауважив Мустафін.

Коли журналіст запитав експерта щодо перемоги Джо Байдена на виборах у США, де був тренд на повернення політиків старого зразка на виборах, то він зауважив, що сам Байден робить все, аби такої тенденції не було. 

А що хтось задовлений дуже роком роботи Байдена? Ні. Він не став проривом. А в нас інша країна. Це не та частина світу, де Байден, Макрон чи Борис Джонсон. Пам’ятаєте старий анекдот про Вовочку, який відповідає вчительці "Ех, Марія Іванівно, мені б ваші проблеми". У нас і справді інші проблеми, і у нас люди чекають саме на прорив. Я думаю, що в нашій місцевості для багатьох Байден — це просто нудний політик, — зауважив експерт. Зауваживши, що українці шукатимуть ненудного президента. 

Своєю чергою він додав, що наразі в медіа стало дуже багато Дмитра Гордона.

Також Мустафін не виключив того варіанту, що Зеленський буде переобиратися на другий термін, але не матиме такої влади через втрату більшості у парламенті.

Нагадаємо, раніше Разумков розкритикував принципи політики Зеленського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео) Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео)
"Українські заробітчани - це інвестор номер 1 в економіку України, вони мають повне право впливати на стан справ у державі", - заявив Притула.
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Loading...
Load next