Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)

Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.

Петро Порошенко заявив, що зараз перебуває у Варшаві, маючи численні зустрічі з польськими та європейськими політиками, які присвячені тому, щоб сформувати потужну коаліцію на підтримку України та протидії Росії, яка сконцентрувала станом на сьогодні на кордоні понад 100-тисячний військовий контингент із загрозою вторгнення. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сторінку Петра Порошенка.

Мені "передають вітання" з Офісу Президента, про те, що вони з розумінням поставилися до того, якби я залишився в Європі. Але я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня. Я приїду в Україну за своїм графіком, а не за графіком потужного сценариста відосиків — Зеленського.

Він зазначає, що сьогодні політики мають думати про державу, а не про власні рейтинги, бо "саме падіння рейтингів і неможливість нічого запропонувати суспільству пояснюється подібні дії збоку пана Зеленського і його радників".

Крім того, експрезидент заявив, що коли повернеться в Україну, він поговорить про державну зраду і про сприяння і фінансування тероризму.

Хто є державний зрадник? Той, який із ЗСУ  в 14 році звільнив 2/3 окупованого Донбасу чи той, хто черех підписання розведення (військ - ред.) передав ворогу нашу землю? Той, хто віддав наказ і санкціонував десятки операцій, які ліквідували ворогів окупантів, чи той, хто "зливає" Лукашенко і Путіну спецоперації української розвідки? - риторично запитує Порошенко у відеозверненні.

Порошенко наголосив, що пред’явлення підозри главі держави в державній зраді, фінансуванні тероризму, сприянні терористичним організаціям – це перехід «червоних ліній».

Це вже не жарти. Жарти закінчилися! І за це доведеться відповідати.

Наостанок експрезидент заявив. що зараз усі мають об’єднатися, зараз потрібно врятувати Україну і відбити російську агресію.

Нагадаємо, вчора колишньому президенту України та лідеру партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді
Експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді, — Турчинов.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Loading...
Load next