Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді

Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді
Експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді, — Турчинов.

Однопартієць Петра Порошенка, Олег Синютка,  у своєму Facebook відреагував на підтвердження ДБР підозри.

Зеленський шиє політично вмотивовану держзраду Петро Порошенко. 111 ст ККУ - державна зрада, 258.3 ККУ- створення терористичної організації, - пише Синютка.

Також він наголосив на безпідставності закидів чинної влади:

Мета Зеленського не успішна, заможна країна, а усунення та дискредитація Порошенка. Він відверто заграє з Кремлем та грає на руку Путіну, адже підозра Порошенку є умовою Путіна для зустрічі із Зеленським.

Синютка обурений, що у час максимальної напруженості на зовнішньому рівні країни, влада намагається розбурхати внутрішній конфлікт:

У час коли російські війська збільшують свою присутність біля наших кордонів, країна в енергетичній та економічній кризах, Зеленський замість того, аби розв'язувати ці питання – бореться з найбільш рейтинговим лідером опозиції.

Політик закликав об'єднатися, напротивагу конфронтації:

Ми повинні об’єднатись і дати цьому відсіч. Основна мета Європейська Солідарність – об’єднана, міцна країна і ми нікому не дозволимо стати нам на заваді.

Нагадаємо, що експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді — Турчинов.  ДБР підтвердило інформацію.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
«Шоу у стилі Зеленського»: Порошенко заявив про відмову співпрацювати зі слідством (відео) «Шоу у стилі Зеленського»: Порошенко заявив про відмову співпрацювати зі слідством (відео)
Розгляд скарги про запобіжний захід Петру Порошенку призначений на 11 лютого.
"Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка "Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка
Американські дипломати прокоментували кримінальне провадження проти колишнього президента України.
Loading...
Load next