Саакашвілі не зможе бути присутнім на сьогоднішньому суді через стан здоров'я - адвокат

Саакашвілі не зможе бути присутнім на сьогоднішньому суді через стан здоров'я - адвокат
Сьогодні пройде судовий процес у справі про незаконне перетинання державного кордону Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

Стан здоров'я Міхеїла Саакашвілі не дозволяє йому бути присутнім на сьогоднішньому судовому процесі та звернутися до суспільства. Про це заявив його адвокат Бека Басілая, пише "Грузия.Online"

Сьогодні на судовому засіданні буде представлено кілька клопотань, у тому числі про додаток тих важливих доказів, які обговорював консиліум експертів народного захисника та центр «Емпатія», - заявив адвокат колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Бека Басілая, перш ніж  зайти до Горійського військового шпиталю.

За його ж словами, чи буде присутній Міхеїл Саакашвілі на наступних судових засіданнях, це залежить від його стану здоров'я.

Стан здоров'я Міхеїла Саакашвілі не дозволяє йому бути присутнім на сьогоднішньому судовому процесі та звернутися до суспільства. Ми бачили на попередніх процесах, з якими широкими промовами він звертався до суспільства. Щодо наступних процесів, природно, у пріоритеті має бути його стан здоров'я, оскільки необхідно, щоби йшла здорова реабілітація, — заявив Бека Басілая.

Коротка довідка: сьогодні пройде судовий процес у справі про незаконне перетинання державного кордону Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я
У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.
Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі
Напередодні Саакашвілі також не взяв участі у судовому процесі у справі про незаконний перетин грузинського кордону.
"Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео) "Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео)
За словами спеціалістів, Саакашвілі потребує реабілітації, тривалістю щонайменше 100 днів.
Loading...
Load next