Недосвідченість Зеленського і вихідців з "95 кварталу" особливо небезпечна у відносинах з Росією, - New York Times

Недосвідченість Зеленського і вихідців з "95 кварталу" особливо небезпечна у відносинах з Росією, - New York Times
Відсутність управлінського досвіду у президента України Володимира Зеленського, який, до того ж, оточив себе не політиками й експертами, а вихідцями з розважальної індустрії, навряд чи зарадить у протидії новим агресивним намірам Кремля.

Автор зазначає, що недосвідченість українського президента може мати "жахливі наслідки". Про це американський журналіст Ендрю Крамер пише у своїй статті для The New York Times.

Будь-який необережний крок може призвести до війни, яка загрожує серйозно погіршити відносини між Росією та США, - наголошує Крамер.

За його оцінками, Зеленський оточив себе представниками індустрії розваг замість експертів, які розуміють внутрішню та зовнішню політику.

На прикладі кількох топових чиновників президентської команди Зеленського:

  • Андрія Єрмака;
  •  Сергія Шефіра;
  •  Кирила Тимошенка;
  • Івана Баканова.

У матеріалі розповідається, що адміністрація українського лідера може бути першою в історії, яка у такому масштабі прийшла до влади безпосередньо з телешоу. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Третій літак військової допомоги від США вже в Україні Третій літак військової допомоги від США вже в Україні
До аеропорту «Бориспіль» прибув літак з третьою партією військової допомоги від США в рамках безпекового пакету.
Ярош пояснив, що робити у випадку появи ядерних боєголовок РФ у Білорусі Ярош пояснив, що робити у випадку появи ядерних боєголовок РФ у Білорусі
Командувач Української добровольчої армії, радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош відреагував на заяву міністра нелегітимного правителя Білорусі Лукашенка щодо готовності розмістити на території країни російську ядерну зброю
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
Loading...
Load next