Ярош пояснив, що робити у випадку появи ядерних боєголовок РФ у Білорусі

Ярош пояснив, що робити у випадку появи ядерних боєголовок РФ у Білорусі
Командувач Української добровольчої армії, радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош відреагував на заяву міністра нелегітимного правителя Білорусі Лукашенка щодо готовності розмістити на території країни російську ядерну зброю

Вважаю, що у цьому випадку, владі України треба звернутися до наших союзників - США і Великої Британії - із закликом розташувати частину їхнього ядерного потенціалу на території нашої суверенної держави, - зазначив Дмитро Ярош.

На своїй Facebook-сторінці Дмитро Ярош розмістив відповідну заяву. За його словами, такий крок Заходу "стане реальним виконанням Будапештського меморандуму, що гарантував недоторканність наших кордонів і мир на нашій землі, а також відіб’є у Путіна бажання проводити будь-які загарбницькі дії стосовно України".

Ерефія розуміє тільки мову сили! - наголосив Ярош.

Нагадаємо, що  "Загроза з боку НАТО": диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю. Білорусь розглядає можливість розмістити на своїй території ядерну зброю.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська
Білорусь та її столиця перебувають під великим впливом Росії, тому Мінськ більше не підходить для зустрічей Тристоронньої контактної групи та переговорів щодо ситуації на Донбасі.
Ядерну зброю в Східній Європі - НАТО Ядерну зброю в Східній Європі - НАТО
НАТО назвало умову розміщення ядерної зброї в Східній Європі.
Loading...
Load next