"Зимові канікули" для депутатів: 65 нардепів йдуть у відпустку - Пастушенко

"Зимові канікули" для депутатів: 65 нардепів йдуть у відпустку - Пастушенко
Шоста сесія Верховної Ради дев'ятого скликання розпочалася 7 вересня 2021 року. Як було заплановано, триватиме вона до 28 січня 2022 року.

65 народних депутатів написали заяви про відпустку в період перерви між роботою в режимі пленарних засідань, з 20 грудня 2021 року до 24 січня 2022 року. Про це повідомив керівник Інформаційного управління Апарату Верховної Ради Тарас Пастушенко у відповідь на запит Укрінформу.

Передбачається, що в цей час парламентарії працюватимуть у комітетах, комісіях, фракціях та групах, а також на округах.

Станом на 24 грудня 2021 року 65 народних депутатів України написали заяви про надання їм відпусток у період з 20 грудня 2021 року по 24 січня 2022 року, – йдеться у відповіді.

Шоста сесія Верховної Ради дев'ятого скликання розпочалася 7 вересня 2021 року. Як було заплановано, триватиме вона до 28 січня 2022 року.

Останнє пленарне засідання у 2021 році відбулося 17 грудня.

  • З 28 до 31 грудня передбачається робота парламентаріїв із виборцями.
  • На тижні з 4 до 6 січня запланована робота в комітетах, комісіях, фракціях та групах.
  • З 10 до 14 січня – робота з виборцями;
  • З 17 до 21 січня – робота в комітетах, комісіях, фракціях та групах.

До роботи в режимі пленарних засідань народні обранці плануються повернутися 25 січня.

Станом на 28 грудня 2021 року чисельність Верховної Ради дев’ятого скликання становить 423 народні депутати.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео) Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео)
Інцидент між Тищенком та Леросом трапився, коли виключений зі "Слуги народу" нардеп розповідав про необхідність ТСК відзвітувати про "зірвану спецоперацію щодо вагнерівців".
Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео) Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео)
Окрім Стефанчука, на посаду спікера Ради були висунуті кандидатури народних депутатів Ярослава Жалезняка, Гео Лероса, Олексія Гончаренка і Яни Зінкевич. Однак під час виступу Железняк і Лерос заявили, що знімають свої кандидатури.
Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати
Верховна Рада призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров'я.
Loading...
Load next