У партії Порошенка заявили про обшуки (відео)

У партії Порошенка заявили про обшуки (відео)
Сьогодні вранці відбулися обшуки у представників "Європейської солідарності".

Сьогодні о сьомій годині ранку відбулися обшуки у представників нашої партії. Обшукували оселю надзвичайного і повноважного посла Юрія Онищенка. Також ексдепутата Сергія Березенка, обшукали та інших наших колег, - розповів.

Про це повідомив керівник штабу "ЄС" Олександр Турчинов на брифінгу у середу.

Нічого не знайшли, але ось таке новорічне вітання передали, - додав і заявив, що "завдання перед силовиками" ставить президент Володимир Зеленський.

За словами Турчинова, правоохоронці шукали "документи, пов'язані з вугіллям".

Вони працюють за калькою наших північних сусідів - Росії і Білорусі. Це посилення політичних репресій, компрометація політичних опонентів, - сказав Турчинов.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Притула заявив про свій вихід з партії "Голос" Притула заявив про свій вихід з партії "Голос"
Шоу-мен та екскандидат на виборах мера у Києва, Сергій Притула оголосив про вихід із складу партії "Голос". Однак заявив, що продовжить свою політичну діяльність.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next