Азаров подає в суд на СБУ та РНБО

Азаров подає в суд на СБУ та РНБО
Микола Азаров просить суд визнати протиправною бездіяльність РНБО України щодо неприйняття Рішення про скасування санкцій відносно нього та зобов’язати РНБО України прийняти таке рішення.

В окружному адміністративному суді Києва зареєстрували позов до Служби безпеки України та Ради національної безпеки і оборони України. Позивачем став Микола Азаров. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на заяву ОАСКу.

Серед вимог позову:

  • визнати протиправною бездіяльність СБУ, яка, на його думку, полягає у невнесення до РНБО України пропозиції про скасування щодо нього санкцій;
  • зобов’язати СБУ внести до РНБО України такі пропозиції шляхом виключення п. 2 з Додатку 1 рішення РНБО України «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» від березня 2021, введеного в дію Указом Президента України у квітні 2021.

Також Микола Азаров просить суд визнати протиправною бездіяльність РНБО України щодо неприйняття Рішення про скасування санкцій відносно нього та зобов’язати РНБО України прийняти таке рішення.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович подав ще один позов до ОАСК: чого він вимагає Янукович подав ще один позов до ОАСК: чого він вимагає
Рішення суду за цим позовом може бути ухвалено практично у будь-який момент.
СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака
Раніше слідчі Служби безпеки України оголосили Козака у розшук. За словами Віктора Медведчука, його однопартієць та соратник наразі перебуває у Білорусі "на лікуванні".
"Плівки Бігуса": Верховний суд розгляне позов Порошенка до Зеленського "Плівки Бігуса": Верховний суд розгляне позов Порошенка до Зеленського
Велика Палата Верховного Суду розглянула апеляційну скаргу, скасувала ухвалу про повернення позовної заяви, а справу направила до суду першої інстанції для продовження розгляду.
Loading...
Load next