Зеленський призначив командувача Сил територіальної оборони ЗСУ

Зеленський призначив командувача Сил територіальної оборони ЗСУ
Вже з 1 січня 2022 року діє закон про основи національного спротиву.

Президент Володимир Зеленський 1 січня 2022 року призначив Юрія Галушкіна командувачем Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України.

Зазначається, що Юрій Галушкін є бригадним генералом Збройних Сил України. У 2001-2002 роках він був учасником міжнародної миротворчої операції в Косові (Союзна Республіка Югославія). А з 2014 року брав участь у бойових діях у зоні АТО\ООС.

Також відомо, що З червня 2014 року до січня 2015 генерал Галушкін виконував обов’язки командувача Високомобільних десантних військ, які на той час входили до складу Сухопутних військ Збройних Сил України. Після того як Високомобільні десантні війська стали окремим родом військ, він був призначений заступником командувача.

Після цього З грудня 2019 року генерал Галушкін проходив службу на посаді головного інспектора Міністерства оборони України, а з середини 2020 року — заступника головного інспектора.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив нових послів у п'яти країнах.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
"В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві "В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві
За словами Єрмака, цього тижня він вже розмовляв з нормандськими радниками напередодні їхнього візиту до Москви.
Loading...
Load next