"Агент впливу Кремля": Ярош розкритикував посла Ізраїлю в Україні

"Агент впливу Кремля": Ярош розкритикував посла Ізраїлю в Україні
Причини своєї критики Ярош не назвав.

Керівник української добровольчої армії та радник голови Генштабу ЗСУ Дмитро Ярош назвав посла Ізраїлю в Україні Міхаеля Бродського «агентом впливу Кремля».

Ізраїльський посол — агент впливу Кремля. Гнати таких «дипломатів» із України треба! — написав він у своєму Facebook.

Він також привітав громадян Ізраїлю, які «на українській стороні».

Причин свого ставлення до посола Ярош не став називати. Можливо, його заява стала відповіддю на реакцію Посольства Ізраїлю в Україні, яка засудила смолоскипну ходу на честь 113-річчя лідера та ідеолога Організації українських націоналістів Степана Бандери у Києві.

Дипломати заявили, що на акції були «антисемістські прояви» і вимагають розслідування. У МЗС України поки що не відреагували на реакцію Ізраїлю.

Варто зазначити, що у Києві 1 січня відбулася традиційна щорічна факельна хода на честь 113-ї річниці від дня народження Степана Бандери. У ній взяли участь близько 600 людей. Загалом у 20 регіонах України у заходах взяли участь близько 3,5 тисяч людей. За даними поліції, вони пройшли без порушень.

Нагадаємо, раніше Ярош пояснив, що робити у випадку появи ядерних боєголовок РФ у Білорусі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією
Українська влада запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу стати посередником на переговорах між Києвом та Москвою.
Росія відмовилась від переговорів з лідерами "нормандської четвірки" Росія відмовилась від переговорів з лідерами "нормандської четвірки"
Після загострення військової ситуації на Донбасі, Україна одразу попросила провести перемовини лідерів "нормандської четвірки". Однак у Кремлі від цієї пропозиції відмовились.
Loading...
Load next