В Україні відбувається акція "Скажи Путіну - ні"

В Україні відбувається акція "Скажи Путіну - ні"
У неділю, 9 січня, в Україні відбувається акція "СкажиПутіну_НІ / SayNOtoPutin"

Організатори заявили, що сьогодні українці по цілому світу вийдуть, щоб звернутися до світових лідерів із закликом сказати "ні" Путіну та його імперській політиці. У Києві акція розпочалася об 11:30 на Михайлівській площі.  Про це організатори акції повідомили у Facebook. 

Закликаємо Захід "#СкажиПутіну_Ні" на його ультиматум. Диктатор хоче силою відновити СРСР. Це треба зупинити. #УкраїнціЧинитимутьОпір окупантам. Нічого про нас без нас. Україна не прийме ультиматумів проти нашої свободи та спільних інтересів союзників, - заявили організатори акції.

Також закликали утриматися від партійних прапорів та використовувати лише державні прапори та національну символіку.

Аналогічні акції українців відбудуться у двох американських містах - Чикаго та Нью-Йорку. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані
Президент України заявив, що він має намір зустрітись із Володимиром Путіним у Ватикані. Адже це, на його думку, ідеальне місце для діалогу про мир.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next