"Вона в серці моєму": Кива розповів про страждання за Радянським Союзом

"Вона в серці моєму": Кива розповів про страждання за Радянським Союзом
Раніше Ілля Кива поскандалив у Верховній Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів.

Народний депутат від прокремлівської ОПЗЖ Ілля Кива вкотре розповів, як він страждає за Радянським Союзом. Допис опублікував у Telegram.

Моя Батьківщина, яка виховала мене — Людиною! Ніхто не змусить мене забути про неї і жодний закон не заборонить її любити — вона в серці моєму!, — написав.

Також сьогодні Кива жорстко розкритикував главу МВС Монастирського, який підвищив поліцейським зарплати лише на 10%. Він зазначив, що якщо раніше у рядового копа зарплата була 350 $, то зараз буде 385 $. —Хоча керівництво отримує від 4000 $.

Примітивні та моральні виродки! У них жадібність сильніша за самозбереження. Будь-яка влада "вилизує" поліцію як гаранта свого захисту, ці ж пройдисвіти навіть елементарного зрозуміти не змогли і продовжують списувати бюджетні гроші на копання ровів на кордоні та ще десятки непотрібних проектів, де можна просто побільше вкрасти грошей, — написав Кива у своєму Telegram-каналі. 

Він додав, що правоохоронна система та силові структури в Україні деморалізовані "своїм новим безглуздим, непрофесійним керівництвом". Все фактично знищено та розвалено.

Хоча раніше Кива мав досить дружні стосунки з Монастирським. Це доводять фото в мережі.

Фото: "Букви"

Нагадаємо, минулого року Кива сказав, що Україна має бути частиною єдиної союзної держави з Росією. Таку антиукраїнську заяву виголосив в ефірі російського пропагандистського політичного токшоу.

У жовтні нардеп вітав президента країни-агресора РФ Володимира Путіна з Днем народження. Нардеп побажав ворогу України "сил и здоровья".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Тварі": позбавлений наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива лаявся у Верховній Раді (відео) "Тварі": позбавлений наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива лаявся у Верховній Раді (відео)
Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива розповів, що його позбавили наукового ступеня.
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення" Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"
Це вже не перше його висловлювання на цю тему.
Loading...
Load next