У нас дуже багато ідей, що робити з Кивою, – ДБР

У нас дуже багато ідей, що робити з Кивою, – ДБР

Довгий час Кива був одним із рупорів Кремля у війні проти України. Ілля Кива перед початком війни встиг втекти до Іспанії, а вже звідти перебратися до Москви. Там він займається поширенням російських фейків.

Втікати з України Кива вирішив після того, як його звинуватили у державній зраді. Відтоді, як він втік його позбавили депутатського мандата.

Поки ж суд дозволив Державному бюро розслідувань проводити заочне розслідування щодо нього. Однак поки ДБР так і не оголосило його у міжнародний розшук. Хоча невдовзі це можуть зробити.

Так у інтерв'ю Цензор.НЕТ, Начальник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко розказав про "майбутнє" Киви

У нас ще дуже багато ідей, як працювати щодо вказаної особи. Застосовуватимемо до нього всі передбачені законом процедури. Ви правильно кажете, що ми вчора отримали ухвалу, яка нам дозволяє проводити спеціальне досудове розслідування. І ми зробимо все, щоб навіть затримати його фізично. Наскільки нам це вдасться, покаже час і, як я люблю казати, певна оперативна удача. 

Нагадаємо, що Джонсон підтвердив, що Україна може атакувати цілі на території рф: "Мають право захищатися!"

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
"Домовлявся про співпрацю": нардеп від "ОПЗЖ" Рабінович поїхав у Росію (відео) "Домовлявся про співпрацю": нардеп від "ОПЗЖ" Рабінович поїхав у Росію (відео)
Нардеп, який входить до складу проросійської партії "ОПЗЖ" додав, що ворожнечу між Україною та Росією начебто "розпалюють штучно" і обіцяв робити все, щоб "повернути мир і здоровий глузд".
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
Loading...
Load next