"Слов'янські народи повинні об'єднатися" — Ілля Кива в ефірі "Россия-1" (відео)

"Слов'янські народи повинні об'єднатися" — Ілля Кива в ефірі "Россия-1" (відео)
Крім того, він виправдав заяву президента Чечні Рамзана Кадирова про приєднання України до Росії.

В ефірі каналу "Россия-1" на політичному шоу відомої російської пропагандистки Ольги Скабєєвої депутат від ОПЗЖ вирішив висловитися стосовно могутності Російської Федерації, натомість сумніваючись в українській державності. 

За 8 років Росія наростила військовий потенціал, укріпила економіку і сьогодні вона почала диктували умови, заявляти про свої права. Права на ту частину, яка, на мою думку, має бути в нашому одному союзі — слов'янському союзі. І це прекрасна політична гра, яка заслуговує на повагу: 8 років тому ви віддали Україну, але забрали Крим, а через 8 років ви прийшли за всім.

Не оминув Кива у своїй розповіді й Кадирова, який кілька днів тому заявив, що України як самостійної держави взагалі не має існувати:

Кадиров справді є істинним громадянином Росії, бачив страждання і біль слов'янського народу через їхнє роз'єднання. І він тепер по-всякому намагається допомогти їм возз'єднатися знову, - виправдав його попередні тези Кива.

Скабєєва іронічно (але логічно) запитує:

А ви точно в Києві чи вже в Російській Федерації.  Небезпечно розмірковуєте. Небезпечно.

На що Кива відповідає, що йдеться насамперед про "братські слов'янські народи", яким обов'язково потрібно об'єднатися. 

Ми говоримо не про Росію, а про слов'янські народи, які повинні об'єднатися та протистояти Заходу. Сьогодні Україна справді колонізована, і сьогодні дії України — це всього-на-всього дії популяризаторів, які використовують її як "розхідний матеріал", як ресурс.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
Loading...
Load next