Є ухвала суду про затримання Порошенка для доставки до суду — адвокат

Є ухвала суду про затримання Порошенка для доставки до суду — адвокат
Печерський районний суд прийняв ухвалу про затримання народного депутата Петра Порошенка для доставки до суду. Однак, як стверджують адвокати експрезидента, Офіс генпрокурора документ приховує.

Про цю новину стало відомо під час брифінгу Ігоря Голованя. 

Ми знаємо, цю інформацію, чомусь приховує ОГПУ, чомусь приховує Печерський суд, що існує така собі ухвала про затримання Петра Порошенка з метою його доставки до суду і існує клопотання ОГПУ про застосування до Петра Порошенка запобіжного заходу, — повідомив під час брифінгу адвокат політика Ігор Головань.

Він також зазначив, що захист офіційно звернувся до Печерського суду з клопотанням про призначення засідання у справі на 17 січня, щоб забезпечити Порошенку можливість бути присутнім на ньому. Раніше нардеп повідомив, що повернеться цього дня в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я
У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.
Ще одну апеляцію щодо Порошенка перенесли – захворів суддя Ще одну апеляцію щодо Порошенка перенесли – захворів суддя
28 січня Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги на рішення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання Порошенку.
Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової
Голова «ЄС», швидше за все, отримає можливість самостійно прийти до Печерського суду об 11:00.
Loading...
Load next