В Офісі Генпрокурора з'явилася інформація про арешт майна Порошенка (відео)

В Офісі Генпрокурора з'явилася інформація про арешт майна Порошенка (відео)
Зазначають, що подача та розгляд клопотання відбулися із дотриманням всіх процесуальних норм.

У заяві зазначено, що Печерський районний суд м. Києва розглянув і затвердив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про арешт майна підозрюваного у кримінальному провадженні п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Генпрокурора.

Суд прийняв рішення про накладення арешту на усе зареєстроване майно Порошенка. Зокрема, це об’єкти нерухомості, корпоративні права та інше. 

Зазначають, що подача та розгляд клопотання відбулися із дотриманням всіх процесуальних норм.

Нагадаємо, народного депутата України – експрезидента України Петра Порошенка підозрюють в тому, що за попередньою змовою групою осіб, здійснив сприяння діяльності терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР» шляхом організації та придбання вугілля у підконтрольних їм підприємств за державні кошти України, поставивши енергетичну сферу України у залежність від Російської Федерації та терористичних організацій.

Таким чином було підірвано економічну безпеку держави в 2014-2015 роках та позбавлено її можливостей для диверсифікації джерел постачання енергетичних ресурсів. Також своїми діями він надав Російській Федерації більш широкі можливості для подальшого втручання у внутрішні справи України і ведення підривної діяльності проти неї, - уточнюють повідомленні.

Санкції кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 111 та ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачають додаткове покарання у вигляді конфіскації майна або без такої.

Досудове розслідування триває, його проводять слідчі ДБР та СБУ.

Нагадаємо, суд арештував всі активи та майно Порошенка у рамках справи про держзраду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом
Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному у державній зраді куму Путіна Віктору Медведчуку. Відзначимо, засідання суду тривало з 12 до 17:30.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Loading...
Load next