"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка

"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка
Напередодні п'ятому українському президенту оголосили про підозру в кримінальному провадженні щодо вугілля з окупованого Донбасу.

Петро Порошенко подав адміністративний позов проти Володимира Зеленського. Тепер нинішнього президента викликають на судове засідання. Про це повідомив адвокат п'ятого українського президента Ігор Головань на своїй сторінці у Facebook.

Повістка Президенту Зеленському. Публікую завчасно, — написав він.

В опублікованому документі мова йде про те, що Зеленського справді викликають у Верховний суд. Все через позов, який проти чинного президента подав Порошенко. Адміністративна справа стосується "визнання його бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії".

Фото з фейсбук-сторінки Голованя

Судове засідання повинно відбутися 28 лютого. Воно має розпочатися о 15:00. Головуючою суддею призначили Гончарову Ірину Анатоліївну.

Нагадаємо, раніше Порошенко записав відеозвернення про те, що не з'явиться на допит ДБР.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео) "Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео)
Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
"Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото) "Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото)
Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.
Loading...
Load next