"До булави треба ще голови", – Порошенко про Зеленського (відео)

"До булави треба ще голови", – Порошенко про Зеленського (відео)
У відеозверненні до Президента Зеленського, Порошенко зазначив, що готовий допомогти владі у розв'язанні питань стосовно російської агресії.

Експрезидент України, лідер «Європейської Солідарності», який перебуває у Брюсселі, у сьогоднішньому відеозверненні заявив про готовність допомагати президентові Володимиру Зеленському у протистоянні російській агресії.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відеоповідомлення Петра Порошенка.

За останні три тижні, коли Зеленський дуже напружено відпочивав: спочатку в Гуті з Єрмаком, потім у Буковелі з Коломойським, потім знову в Буковелі з Єрмаком, він нібито не помітив, що світ змінився. Росія вдерлася до Казахстану, так само як і колись Радянський Союз вдерся до Угорщини, вдерся до Чехословаччини. Це сприяло перетворенню світу в двополюсний, а Радянського Союзу і Росії в посилену авторитарну державу, яка насаджує авторитаризм в цих країнах, – заявив Порошенко.

За його словами, Україна сьогодні має захиститись як від військового вторгнення, так і від впливу Росії. І наголосив, що він та його партія готові допомагати владі.

Ми готові давати свої думки і свої поради. Ми готові підставити плече, якщо треба. Ми готові взяти під руки, якщо треба. Ми готові навіть пересувати ноги, якщо їх ноги не йдуть в європейському напрямку. Все це ми готові робити для того, щоб допомогти Зеленському, бо він – президент. І в його немічних руках є булава. А як кажуть – до булави треба ще й голови, – нагадав Петро Порошенко.

Він також зауважив, що ЄС "як відповідальна державницька партія" буде працювати над об’єднанням держави й підтримувати всі ініціативи, які будуть спрямовані на те, щоб посилити оборонний потенціал України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Loading...
Load next