Китай наказав Путіну забиратися з Казахстану, - Піонтковський

Китай наказав Путіну забиратися з Казахстану, - Піонтковський
Повернення російських "миротворців", що під егідою ОДКБ придушували повстання у Казахстані, зумовлене тиском офіційного Пекіна на Москву.

Такої думки дотримується політичний аналітик Андрій Піонтковський (Вашингтон, США). Про це він заявив в етері на Еспресо.TV.

Великий Китай сказав - і Путін свої війська забрав, - зазначив політолог.


При цьому, як наголосив Піонтковський, провідні кремлівські пропагандисти обурюються цим фактом у соцмережах, однак виносити своє невдоволення назовні, на телебачення, їм заборонено.

Що цікаво, в російській медіасфері - звісно, вся ця імперська публіка, пропутінська сволота, - заскочені таким кроком. Вони між собою в соцмережах обурюються, проте їм заборонено виходити з якимсь обговоренням цього сюжету на центральному телебаченні. Цілковите мовчання. Все, як має бути, - звернув увагу Андрій Піонтковський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Казахська зима: українське МЗС відреагувало на останні події Казахська зима: українське МЗС відреагувало на останні події
Міністерство закордонних справ України уважно слідкує за розвитком ситуації в Республіці Казахстан.
Я приїхав до Алмати, щоб особисто оцінити масштаби наслідків терористичної атаки на найбільше місто країни, - Токаєв Я приїхав до Алмати, щоб особисто оцінити масштаби наслідків терористичної атаки на найбільше місто країни, - Токаєв
Також він провів засідання оперативного штабу, де учасники розглянули питання першої важливості.
"Казахська зима": ввели російські війська, запровадили надзвичайний стан, початок "антитерористичної" операції та спроби біженців покинути країну "Казахська зима": ввели російські війська, запровадили надзвичайний стан, початок "антитерористичної" операції та спроби біженців покинути країну
Сотні мешканців Мангістауської області у Казахстані вийшли на мітинги із 2 січня, вимагаючи знизити ціни на скраплений газ, які у новому році різко підскочили. Солідарність із ними висловили мешканці інших міст та регіонів, зокрема Алмати, Нур-Султан тощо.
Loading...
Load next