У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським

У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським
Про це заявив у понеділок в ефірі Польського радіо голова Бюро національної безпеки (BBN) Польщі Павел Солох.

Найближчими днями Президент Польщі Анджей Дуда проведе ряд зустрічей із союзниками з приводу ситуації навколо України. Зокрема, відбудеться зустріч Дуди з Президентом України Володимиром Зеленським. Про це заявив у понеділок в ефірі Польського радіо голова Бюро національної безпеки (BBN) Польщі Павел Солох.

Перед нами тиждень, в межах якого будуть численні консультації, насамперед із союзниками. Наш Президент зустрінеться із Президентом України, — повідомив Солох.

Він зазначив, що ситуація складна, оскільки попри рішучу позицію НАТО Росія не відмовилася від своїх вимог. Відтак потрібно бути готовими до різних сценаріїв розвитку ситуації навколо України. На його думку, широкомасштабний наступ російських військ є “найменш ймовірним” сценарієм, але його також не можна виключити.

Очевидно, Росія стоїть перед дилемою: якщо Захід збереже рішучу позицію, тобто Путін нічого не досягне, то росіяни щось хотітимуть зробити. Він хоче здійснити якийсь жест щодо власного суспільства, тобто ризик агресії залишається, — зауважив Солох.

Нагадаємо, раніше у Вроцлаві у січні запрацює українське Генконсульство.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next