До Києва таємно приїжджав директор ЦРУ Бернс - обговорив із Зеленським і розвідниками загрозу вторгнення РФ, - CNN

До Києва таємно приїжджав директор ЦРУ Бернс - обговорив із Зеленським і розвідниками загрозу вторгнення РФ, - CNN
12 січня директор ЦРУ Вільям Бернс приїжджав до Києва, де обговорив із президентом України Володимиром Зеленським і українською розвідкою ризики масштабного нападу Росії.

Посилаючись на власні джерела, видання зазначає, що Вільям Бернс у Києві обговорював з Володимиром Зеленським і співробітниками української розвідки ризики масштабного вторгнення Росії на територію України. За інформацією CNN, зустріч відбулася 12 січня 2022 року.

Після цього США офіційно заявили, що РФ "уже підготувала групу оперативників, щоб проводити операції під "чужим прапором" на Сході України.

Кореспондентка CNN Наташа Бертран наголошує, що Вільям Бернс був основним посередником між США, Росією й Україною протягом кількох останніх місяців, коли РФ нарощувала військову присутність біля українського кордону. Крім того, на початку листопада 2021 року він зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next