"Починають вкидати фейки": Арахамія заявив, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні 2021

"Починають вкидати фейки": Арахамія заявив, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні 2021
Парламентар повідомив, що за тиждень-два було б доцільно організувати національні навчання за допомогою територіальної оборони та Національної гвардії.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні минулого року. Про це парламентар заявив виданню "Фокус".

Загроза з боку є завжди. Але! Пам'ятаєте, була ескалація навесні минулого року? Ситуація станом на сьогодні нічим не гірша за ту, вона приблизно в цьому ж діапазоні. Навіщо нагнітають західні ЗМІ? Складно сказати. Зараз триває великий переговорний процес і ми є на цьому полі, це привід для переговорів, щоб уникнути війни в Європі. Від РФ можна очікувати будь-яких сюрпризів, ми повинні бути готовими до всього, але не розвивати паніки, — сказав голова фракції "Слуга народу".

За словами Арахамії, вторгнення РФ може не бути, а "економіка ляже".

Коли починають вкидати фейки, що російське посольство відкликає сім'ї, ми ж бачимо, як це вже впливає на економічну ситуацію, — додав він. 

Також Арахамія зауважив, що профільний комітет Ради регулярно спілкується з Міністром оборони, Генштабом та іншими силовими відомствами, і причин для панічних настроїв у суспільстві немає.

Водночас, запевнив нардеп, на новому пленарному тижні, який розпочинається з 25 січня, порушуватиметься тема безпеки України на тлі військової загрози з боку Росії. Паралельно відбуватиметься діалог із депутатами-мажоритарниками, які представлені у всіх регіонах України. Також на засіданні фракції "Слуга народу" планують заслухати голову територіальної оборони Юрія Галушкіна. 

Нагадаємо, раніше Арахамія закликав журналістів не заглядати у телефони депутатів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія щороку витрачає мільйони рублів на поширення антиукраїнського контенту (фото) Росія щороку витрачає мільйони рублів на поширення антиукраїнського контенту (фото)
На це Росія виділяє гроші із держбюджету за статтею витрат "інші питання у сфері ЗМІ".
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.
Loading...
Load next