Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC

Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України. Раніше дозвіл на добровільний виїзд своїх дипломатів дали США.

Наразі жодних погроз британські дипломати не отримували. Проте половина співробітників дипустанови повернеться на батьківщину. Про це повідомило BBC.

ЄС поки своїх представників не відкликатиме. Росія заперечує, що має будь-які плани військових дій в Україні.

Головний дипломат Євросоюзу Жозеп Боррель наголосив, що ЄС поки з України своїх дипломатів не відкликатиме та їхні родини не евакуйовуватиме. У Брюсселі хочуть почути аргументи держсекретаря США Ентоні Блінкена. Він має вийти на зв'язок з міністрами закордонних справ ЄС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
"Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер" "Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер"
Підозрюваним є російський громадянин, який очолив ПВК для здійснення прихованих військових операцій РФ.
Loading...
Load next