Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану “ХНР” - розвідка

Український спротив може зруйнувати план кремля створити так звану “ХНР” - розвідка

Зірвати референдум та всі плани російських окупантів зі створення так званої “херсонської народної республіки” може український спротив. Заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, якого цитують у розвідці.

Тактика країни-окупанта на тимчасово окупованих територіях України – це встановлення силовими структурами жорсткого контролю за територією та призначення на посади в органах місцевої влади маріонеток, які будуть виконувати всі вказівки кремля.

Проте, за словами представника воєнної розвідки України, "зірвати референдум та всі плани окупантів зі створення так званої “ХНР” може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях".

путіну до 9 травня потрібно продемонструвати свій успіх. Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що “народ Херсонщини” проголосив “херсонську народну республіку” і хоче увійти до складу росії. Це буде подаватися як одна із перемог російських окупаційних військ на території України. Наступними кроками можуть бути запорізька… одеська…

Це стратегія путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього радянського союзу, – сказав Скібіцький в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, що "Так добре знову бути в Києві": посол Британії повернулася в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для народу України, – Байден Найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для народу України, – Байден
Росія 24 лютого цинічно напала на Україну, що сполохнуло увесь світ. Президент США Джо Байден запевнив, що найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для українців.
Loading...
Load next