Всі танки та автомати в арсеналі путіна ніколи не зламають дух українського народу, — Джонсон

Всі танки та автомати в арсеналі путіна ніколи не зламають дух українського народу, — Джонсон

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон висловив упевненість, що Кремлю не зломити Україну, і вона знову відродиться, незважаючи на всі збитки, завдані їй кремлівським режимом.

Про це він сказав у своєму зверненні у Twitter, оприлюдненого у понеділок, 4 квітня.

Всі танки та автомати в арсеналі Путіна ніколи не зламають дух українського народу і не завоюють їхню Батьківщину. Британія ніколи не вагатиметься у підтримці наших друзів, і я не маю жодного сумніву, що, коли закінчиться цей час страждань, Україна знову відродиться і знову займе своє місце серед вільних і суверенних держав, — заявив глава британського уряду.

Джонсон також зазначив, що мужність та завзятість, з якою українці захищають свою країну, надихають.

Ми у Британії у полоні захоплення їхньою відвагою та патріотизмом, — наголосив він.

Своєю чергою прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький розкритикував позиції Німеччини та Угорщини щодо санкційного тиску на Росію.

Німеччина є основним гальмом санкцій, заявив глава польського уряду, повідомляє tvn24.pl.

Головними гальмами (стосовно уведення санкцій) є найбільші й багатші країни Євросоюзу. Угорщина не стала запроваджувати санкції. А Німеччина – основне їхнє гальмо, - сказав Моравецький.

Він закликав Європу відмовитися від російського газу і нафти. Також розповів про нові обмеження, які стосуватимуться технологій і економіки.

Рубль повернувся до довоєнного стану. Це означає, що економіка Росії захистилася від уведених санкцій. Повинні бути жорсткіші обмеження, - додав Моравецький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Захід посилить санції проти росії через жахливі злочині на Київщині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Loading...
Load next