Росія погрожує агресивною відповіддю на перекидання військ НАТО у Східну Європу

Росія погрожує агресивною відповіддю на перекидання військ НАТО у Східну Європу
У Державній думі Росії раптом побачили «розгойдування ситуації» з боку США.

У Росії заявили, що готові до «адекватних заходів реагування» в разі перекидання військових сил США в Прибалтику та Східну Європу. Росіяни звинувачують США в «нагнітанні ситуації». Про це повідомили російські медіа з посиланням на заяву комітету Держдуми з оборони Андрія Картаполова.

За його словами, у США «розгойдують» ситуацію.

Для нас це, звичайно, тривожна інформація. Звичайно, Росія такі дії не залишить без відповіді і вживатиме адекватних заходів реагування на посилення загроз, – заявив голова комітету Держдуми.

Раніше стало відомо, що Північноатлантичний альянс вирішив посилити присутність у країнах Східної Європи через дії Росії щодо нарощування військ біля українського кордону. Зокрема, ближче до цього регіону перекинуть військові кораблі та винищувачі.

Держдеп США оновив четвертий рівень небезпеки щодо подорожей в Україну через посилення загроз значних військових дій Росії проти України.

Ми наполегливо рекомендуємо громадянам США, коли вони подорожують за кордон, реєструвати свої плани подорожей на сайті step.state.gov за допомогою програми Smart Traveler Enrollment Program (STEP) і читати інформацію про країну на сайті travel.state.gov, – зазначають у дипмісії.

Нагадаємо, що НАТО збільшує військову присутність у Східній Європі. Північноатлантичний альянс оголосив про збільшення військової присутності у Східній Європі у зв'язку із загрозою вторгнення Росії в Україну.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
НАТО збільшує військову присутність у Східній Європі НАТО збільшує військову присутність у Східній Європі
Північноатлантичний альянс оголосив про збільшення військової присутності у Східній Європі у зв'язку із загрозою вторгнення Росії в Україну.
Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО
Він зробить це за закритими дверима.
Loading...
Load next