Ніхто не чекає росіян «з короваями та гармошками», - мер Чернігова

Ніхто не чекає росіян «з короваями та гармошками», - мер Чернігова
Українські мери один за одним висловлюють свою чітку позицію.

На тлі загрози вторгнення РФ до України міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив чітку позицію. Повідомляє НВ.

Ніхто тут Росію не чекає з короваями й гармошками. Це я кажу чітко, як мер міста, - сказав він на нараді в мерії.

За словами Атрошенка, якщо росіянами буде застосована високоточна зброя, виведені з ладу об'єкти інфраструктури, то їхнє сприйняття українцями буде таким самим, як було сприйняття фашистів десятки років після Другої світової війни.

Найкращий рецепт для всіх - працювати, розвивати економіку, збільшувати податкові відрахування, від яких посилювати українську армію, - сказав він.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі
Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" разом із головою європейської дипломатії Жозепом Боррелем оприлюднили заяву, в якій закликали Росію припинити агресивні дії та провокації на кордоні з Україною.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next