Хочемо хороших відносин, але вона повинна припинити провокації в Україні, - Урсула фон дер Ляйен

Хочемо хороших відносин, але вона повинна припинити провокації в Україні, - Урсула фон дер Ляйен
Глава ЄС висловила свої думки про Росію.

Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен заявила, що Євросоюз хоче хороших відносин з Росією. Однак ЄС ставить їх у залежність від ситуації з Україною. Про це повідомляє  Le Journal du Dimanche.

Вона додала, що "за будь-якою агресією проти України підуть санкції з масштабними наслідками".

Вони готові. Європейські країни єдині і діють в координації з США і НАТО. Ми хочемо хороших відносин з Росією, але це залежить від її дій. Вона повинна припинити провокації, - заявила глава Єврокомісії.

Нагадаємо, що засідання Ради Росія-НАТО: стала відома дата проведення заходу. У МЗС Росії підтвердили, що отримали пропозицію, але заявили, що її все ще розглядають.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Ситуація в ООС: двоє військовослужбовців загинули внаслідок підриву на міні Ситуація в ООС: двоє військовослужбовців загинули внаслідок підриву на міні
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next