Велика Британія та США розглядають впровадження персональних санкцій проти Путіна

Велика Британія та США розглядають впровадження персональних санкцій проти Путіна
Такий сценарій можливий за вторгнення Росії в Україну.

Британія не виключає санкцій, спрямованих особисто проти глави Кремля Володимира Путіна, якщо Росія вторгнеться в Україну. Таку думку висловила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Reuters.

Крім того, учора, 25 січня, Президент США Джо Байден заявив, що розгляне персональні санкції проти Путіна, якщо Росія вторгнеться в Україну, оскільки західні лідери активізували військову підготовку та планували захистити Європу від потенційного шоку з постачанням енергоносіїв.

У виданні нагадують, що Росія зібрала понад 100 000 військових навколо України, і Захід побоюється, що вона може вторгнутися з метою повної анексії.

Відповідаючи на запитання про можливі санкції проти Путіна, Ліз Трасс сказала: «Ми нічого не виключаємо».

Ми запропонуємо нове законодавство, щоб зробити наш режим санкцій жорсткішим, щоб ми могли націлюватись на більше компаній та окремих осіб у Росії. Ми розробимо це в найближчі кілька днів. Я не виключаю цього.

Трасс також додала, що Велика Британія постачає Україні оборонну зброю, зокрема нещодавно до України прибула партія легких протитанкових засобів для зміцнення оборонної спроможності ЗСУ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із президентом США Джо Байденом після зміни керівництва "Нафтогазу".
Джонсон і Путін поговорили про війну на Україні Джонсон і Путін поговорили про війну на Україні
Джонсон дав зрозуміти Путіну, що нинішні відносини Великої Британії з Росією "не ті, що потрібні".
Байден заявив, що має намір зустрітись із Володимиром Путіним Байден заявив, що має намір зустрітись із Володимиром Путіним
Президент США Джозеф Байден заявив про намір зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним.
Loading...
Load next