До України прибула партія протитанкових засобів від Великої Британії (відео)

До України прибула партія протитанкових засобів від Великої Британії (відео)
Британська підтримка призначена для оборони — це не є стратегічною зброєю чи загрозою для Росії.

До України прибула чергова партія міжнародної технічної допомоги від Великої Британії Збройним Силам України. Цього разу партнерами надали нові легкі протитанкові засоби.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Міноборони.

Фото: Міноборони

Заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко зазначив, що це зміцнюватиме оборонні спроможності України, а надані засоби будуть використані виключно з оборонною метою.

Безперечно, це зміцнюватиме наші війська, це посилить наші оборонні спроможності. І я хочу підкреслити, що ця допомога буде використана виключно з оборонною метою, для захисту наших військ, для захисту критичної інфраструктури, і для захисту мирного населення, від будь-яких проявів, будь-яких дій, які зможуть призвести до ескалації, — наголосив Анатолій Петренко.

Також заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції подякував народові і уряду Великої Британії за надану підтримку та висловив сподівання щодо подальшої співпраці.   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Україна має право захищати себе", - Столтенберг про постачання Україні зброї "Україна має право захищати себе", - Столтенберг про постачання Україні зброї
Свою підтримку Велика Британія надає не лише на словах, але й на ділі — сьогодні до України доставили протитанкове озброєння.
Велика Британія надасть Україні ракетне озброєння і військові кораблі (відео) Велика Британія надасть Україні ракетне озброєння і військові кораблі (відео)
Перший військовий корабель для України побудують у Великій Британії, а потім технології передадуть українським верфям.
Loading...
Load next