Настав момент для світового бізнесу відстояти суверенітет України: мільярдер Річард Бренсон вважає, що Путіну не перемогти

Настав момент для світового бізнесу відстояти суверенітет України: мільярдер Річард Бренсон вважає, що Путіну не перемогти
Це не той конфлікт, який президент Путін може виграти в довгостроковій перспективі.

Будь-яка війна між Росією та Україною матиме руйнівні наслідки, і в такий момент як зараз, для лідерів бізнесу настав час відстояти український суверенітет. Про це написав у своїй колонці засновник Virgin Group, Британський мільярдер Річард Бренсон.

Тоді і зараз ті, з ким я розмовляв, були єдині в думці, що будь-яка війна між Росією і Україною матиме руйнівні та жахливі наслідки. По-перше, це ще більше ізолює Росію і її президента від решти світу та зруйнує російську економіку. І, звичайно ж, це заподіє величезної шкоди і страждання людям, молодим і старим, які намагаються жити в мирі по обидва боки кордону, - пише бізнесмен.

Він зазначає, що, як це часто буває, основний удар агресії припаде на цивільне населення.

Бренсон вважає, що кривава громадянська війна в Сирії, в якій російські війська і найманці зіграли жахливу роль, є яскравим нагадуванням про те, що поставлено на карту.

Це не той конфлікт, в якому президент Путін може перемогти в довгостроковій перспективі. Хоча його, здається, мало хвилює, що світ думає про його геополітичні амбіції, його має дуже хвилювати, якими будуть перспективи його власної країни в майбутньому, - сказано в статті.

На думку підприємця, в якийсь момент "прості росіяни зрозуміють, що вони заслуговують кращого, особливо якщо ситуація дійде до того, що неминуче повстання українців, які захищають свої будинки, села і міста, нагадає про провал радянської війни в Афганістані та загибель російських синів, братів і батьків".

Для лідерів бізнесу настав момент зібратися і відстояти суверенітет України. Навіть якщо за це доведеться платити, всі ми повинні ясно дати зрозуміти, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світова ділова спільнота підтримає весь спектр санкцій проти будь - якої країни, яка намагається порушити суверенітет іншої, - підкреслив бізнесмен.

Нагадаємо, що попереджений — значить озброєний: командир "Азову" дав українцям поради на випадок повномасштабного вторгнення РФ. Командир окремого полку спецпризначення НГУ "Азов" Денис Прокопенко заявив, що в українському війську бойовий дух на висоті.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next