Якщо ми говоримо про армію рівня НАТО, то, вибачте, ми точно не слабші, — Зеленський

Якщо ми говоримо про армію рівня НАТО, то, вибачте, ми точно не слабші, — Зеленський
За його словами, українці воювали, вони поховали своїх друзів, але захищали державу, вони стріляли, вони вбивали.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогодні українська армія перебуває на рівні НАТО.

Сьогодні ситуація, коли ми повністю довіряємо нашій армії. Це не новачки, це не якісь хлопчики, це серйозна армія. Якщо ми говоримо про армію рівня НАТО, то, вибачте, ми точно не слабші, ми на цьому рівні, як мінімум, стоїмо, тому що наша армія — вони практики, — сказав він на брифінгу.

За його словами, українці воювали, вони поховали своїх друзів, але захищали державу, вони стріляли, вони вбивали.

Також Володимир Зеленський пояснив, чому Україну варто прийняти до Північноатлантичного альянсу. Він наголосив, якщо почнеться війна, то вона буде і на кордоні НАТО.

Якщо буде повномасштабна війна, про яку ми зараз говоримо, то вона буде і на кордонах деяких країн НАТО. Точно буде, — наголосив Зеленський.

Він додав, що там можуть бути провокації, оскільки ці країни колись також були республіками Радянського Союзу. Він наголосив, що це серйозні виклики для НАТО.

Зеленський переконаний: у разі війни, жодна іноземна армія не захищатиме Україну.

Він додав, що наразі нагірший сценарій — це дестабілізація всередині України. Він назвав це найбільшим ризиком для України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Запланована телефонна розмова: Байден у неділю обговорить із Зеленським підготовку до майбутніх дипломатичних контактів Запланована телефонна розмова: Байден у неділю обговорить із Зеленським підготовку до майбутніх дипломатичних контактів
Джо Байден застеріг Путіна від подальшої військової агресії проти України.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Loading...
Load next