Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео)

Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео)
Ліз Трасс сказала, що зупинити Путіна — це пріоритет номер один для Британії.

Міністерка закордонних справ Ліз Трасс розповіла, що вона "абсолютно нічого не виключає", коли йдеться про підтримку України Великою Британією, водночас вона попереджає російських олігархів про посилення санкцій перед обличчям нарощування військ Володимиром Путіним.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Sky News".

За словами міністерки закордонних справ Британії, олігархам Володимира Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, а британська зброя та фінансова підтримка можуть бути відправлені в Україну, якщо Росія вторгнеться.

У неділю, на тлі зростання напруженості між Заходом і Москвою через нарощування Росією військ на кордоні з Україною, Ліз Трасс сказала: "Пріоритет номер один – утримати Володимира Путіна від таких дій".

Ось чому ми пропонуємо ввести додаткові війська в Естонію, ми надаємо більше повітряної підтримки через Чорне море, і ми постачаємо оборонну зброю Україні, щоб переконатися, що вона перебуває в найкращому становищі, якщо Володимир Путін спробує здійснити вторгнення. Пізніше цього тижня я озвучу вдосконалене законодавство щодо санкцій, щоб ми могли націлюватись на більше російських інтересів, які мають пряме відношення до Кремля.

Також Ліз Трасс сказала, що "абсолютно нічого не виключає", коли йдеться про підтримку Великою Британією України, відповідаючи на запитання, чи може Британія постачати кошти та зброю українським військам у разі російського вторгнення.

Однак міністерка закордонних справ визнала все ж "дуже малоймовірним", що британські війська можуть бути направлені воювати разом з українцями проти Росії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський зустрівся з Джонсоном у межах Мюнхенської конференції Зеленський зустрівся з Джонсоном у межах Мюнхенської конференції
Джонсон заявив, що у разі вторгнення до України Велика Британія запровадить санкції, а потім відкриє "матрьошку".
Велика Британія ввела нові санкції проти "бучанського різника" та Іллі Киви Велика Британія ввела нові санкції проти "бучанського різника" та Іллі Киви
Велика Британія непохитна у своїй підтримці України та притягненні до відповідальності путіна та його режиму.
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Loading...
Load next