Міланович звинуватив Велику Британію в "підбурюванні" України до протистояння з Росією

Міланович звинуватив Велику Британію в "підбурюванні" України до протистояння з Росією
Президент Хорватії Зоран Міланович закликав до угоди з російською стороною, оскільки без неї нібито не може бути стабільності в Європі.

Президент Хорватія Зоран Міланович заявив, що без Росії немає стабільності в Європі чи ЄС, додавши, що "Росія є фактором у цьому рівнянні, а тому нам потрібно мати угоду з Росією".

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Euractiv".

Міланович звинуватив Велику Британію у начебто "підбурюванні" України проти Росії, додавши, що підштовхування України до протистояння з Росією є "безвідповідальним". 

Крім того, на запитання, чому він не зустрівся з держсекретарем оборони Великої Британії Беном Воллесом, який був у Загребі, президент Хорватії відповів журналістам, що не зустрічається з міністрами оборони.

Я навіть не знаю, як це називається. Я, мабуть, зустрічаюся з представниками закордонних справ, можливо, з Росією, Америкою. Мені нема про що говорити з міністрами, особливо зі Сполученого Королівства. Я не зустрічаюся з міністрами оборони, крім супердержав. Велика Британія вийшла з ЄС, і це надає їй меншого значення, – сказав президент.

На завершення президент звинуватив Сполучене Королівство у "введенні України в оману, підбурюванні та утриманні її заручницею відносин між Лондоном, який став державою другого порядку, і Вашингтоном".

Нагадаємо, раніше Президент Хорватії Зоран Міланович попередив, що його країна відкличе своїх військових з НАТО. Це станеться у випадку вторгнення Росії в Україну.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність" Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність"
В Росії називають заяву МЗС Британії про приведення до влади України "проросійського лідера" - дезінформацією.
Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео) Олігархам Путіна "ніде сховатися" від жорстких санкцій Великої Британії, — Ліз Трасс (відео)
Ліз Трасс сказала, що зупинити Путіна — це пріоритет номер один для Британії.
"Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії "Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії
Твіт Зеленського викликав бурхливі обговорення коментаторів.
Loading...
Load next