В Україну приїде Президент Туреччини Реджеп Ердоган

В Україну приїде Президент Туреччини Реджеп Ердоган
Він має зустрітися із Президентом України Володимиром Зеленським.

Завтра, 3 лютого, з офіційним візитом до України приїде Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган. Зокрема він зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Офіс Президента.

Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров підтвердив раніше Радіо Свобода, що Ердоган планує приїхати до України в рамках планового візиту в рамках Стратегічної ради Україна-Туреччина, проте точну дату не повідомляв.

Крім того, ще в грудні минулого року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив під час заходу “Дипломатія 2022: Пріоритети Стратегії зовнішньополітичної діяльності” заявив, що Президент Туреччини відвідає Україну на початку 2022 року.

Українсько-турецькі відносини є критично важливими й для безпеки Чорноморського регіону, і для зміцнення обороноздатності України, і для питання боротьби за український Крим, - сказав Кулеба.

Нагадаємо, 20 січня Ердоган заявив, що Анкара хоче організувати зустріч президентів України та РФ, оскільки їхні відносини «засмучують Туреччину».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Наші відносини з Україною демонструють значний прогрес завдяки взаєморозумінню, довірі та спільним інтересам, — МЗС Туреччини Наші відносини з Україною демонструють значний прогрес завдяки взаєморозумінню, довірі та спільним інтересам, — МЗС Туреччини
Сьогодні президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган відвідає Україну з офіційним візитом, під час якого зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським.
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна
20 січня Ердоган заявив, що Анкара хоче організувати зустріч президентів України та РФ, оскільки їхні відносини «засмучують Туреччину».
Loading...
Load next