Ердоган хоче провести зустріч із Зеленським та путіним у Туреччині

Ердоган хоче провести зустріч із Зеленським та путіним у Туреччині
 Ердоган вважає, що це необхідно для радикального вирішення кризи.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган хоче провести спільну зустріч з Володимиром Зеленським та російським диктатором володимиром путіним у Туреччині

Про це заявив президент Туреччини, пише видання Habertürk.

У Сочі я мав можливість детально обговорити з Путіним відносини між двома країнами та українську війну. Ми їздили до України за участі генсека ООН для зустрічі із Зеленським. Наша мета – зібрати путіна та Зеленського в Туреччині для радикального вирішення кризи, – наголосив Ердоган.

 Ердоган вважає, що це необхідно для радикального вирішення кризи, адже війна росії проти України має наслідки, які стосуються і самої Туреччини.

Нагадаємо, що директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос заявив, що наразі у Стамбулі надихнулися досягнутими зерновими домовленостями, і хочуть продовжити роботу в цьому напрямі з максимальною вигодою для себе. Саме із цим пов'язані й повідомлення про готовність Туреччини виступити модератором у переговорах між Росією та Україною.

На додаток, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко вважає, що для президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана війна може бути його особистою грою, адже він став політичним та економічним бенефіціаром конфлікту. Ердоган не лише продовжує тісно співпрацювати з обома сторонами, але й проводить "політику дрібних кроків".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну приїде Президент Туреччини Реджеп Ердоган В Україну приїде Президент Туреччини Реджеп Ердоган
Він має зустрітися із Президентом України Володимиром Зеленським.
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
Loading...
Load next