Генсек НАТО заявляє про спрямування Росією до Білорусі комплексів "Іскандер"

Генсек НАТО заявляє про спрямування Росією до Білорусі комплексів "Іскандер"

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив про скерування Росією на навчання до Білорусі угруповання в 30 тисяч військових і, серед іншого, ракетних комплексів "Іскандер". Повідомляє Interfax-Україна.

Останніми днями ми спостерігаємо значну передислокацію російських військових сил до Білорусі. Це найбільша російська присутність там із часів "холодної війни". Йдеться, в результаті, про 30 тис.

Боєготових військових, сили спецназу, винищувачі, зокрема Су- 35, комплекси подвійного призначення "Іскандер", а також про системи ППО С-400, - заявив він на пресконференції у Брюсселі у четвер.

Нагадаємо, що "Нам намагаються закрити рота": ДБР підозрює, що керівництво "Голосу" розтратило понад 1 млн бюджетних гривень. В ході досудового розслідування перевіряються обставини можливої розтрати грошових коштів керівництвом політичної партії «Голос» в особливо великих розмірах.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Президент Білорусі заявив, що підтримає Росію у разі заворушень на кордоні з Україною Президент Білорусі заявив, що підтримає Росію у разі заворушень на кордоні з Україною
Лукашенко пообіцяв, що у разі "війнушки" на Донбасі Білорусь не залишиться осторонь.
Loading...
Load next