Не отримував повістки, а про розшук дізнався з інтернету, — Кузьміних (фото)

Не отримував повістки, а про розшук дізнався з інтернету, — Кузьміних (фото)
Нардеп переконує, що готовий співпрацювати зі слідством.

Народний депутат Сергій Кузьміних, якого підозрюють в отриманні хабаря за допомогу лікарні у перемозі в тендерах на закупівлю обладнання за рахунок бюджету, заявив, що не отримував ніяких повісток, а інформацію про розшук дізнався з інтернету.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис політика у Фейсбуці.

Шановні детективи, я не переховуюся і не маю такого наміру. Дивлячись на інформаційний тиск, офіційно повідомляю про готовність брати участь у всіх процесуальних діях. Вам відома вся інформація, яку надає мій адвокат Криворучко Л.С. кожен день на офіційну єлектронну адресу Національного антикорупційного бюро України.

Політик заявив, що всі його контакти та контакти його адвокатки Лариси Криворучко відомі працівникам НАБУ, проте станом на зараз він не отримував ніякої повістки.

Повторююсь і наголошую, готові брати повну участь у всіх процесуальних діях і більш за всіх зацікавлений розповісти що відбулось і відстоювати свою позицію в суді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео) "Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео)
"Слуга народу" Сергій Кузьміних отримав хабар за допомогу лікарні у перемозі в тендерах на закупівлю обладнання за рахунок бюджету.
"Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео) "Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео)
Нардеп Кузьміних влаштував невелику штовханину на виході з будівлі суду: йому намагалися вручити повістку.
7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка) 7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.
Loading...
Load next